Sequoyah High School

Admin

Bell Schedule

2020 - 2021 Bell Schedule

7:15 - 7:25

Bus Drop Off - Welcome

7:25 - 7:30

Homeroom / 1st Block (5 min)

7:30 - 8:40

1st Block (70 min)

8:40 - 8:45

Transition (5 min)

8:45 - 10:00

2nd Block (75 min)

10:00 - 10:05

10:05 - 10:10

Transition (5 min)

Mid-Day Transfer Bus Pick Up for Partnership Students

10:05 - 10:35

Skinny B / Lunch A (30 min)

10:35 - 10:40

Transition (5 min)

10:40 - 11:10

Skinny A / Lunch B (30 min)

10:56 - 11:05

11:10 - 11:15

Mid-Day Transfer Bus Drop Off for Partnership Students

Transition (5 min)

11:15 - 12:30

3rd Block (75 min)

12:30 - 12:35

Transition (5 min)

12:35 - 1:50

4th Block (75 min)

1:50 - 1:55

1:55 - 2:00

Transition to Buses - Transfer Bus Routes return to Zone Schools

Car Rider Pick Up

2:00 - 2:30

#SequoyahWorks | Monday - Team Planning | Tuesday - Tutoring & Detention | Wednesday - Administrative Meeting | Thursday - Tutoring & Detention | Friday - Team Planning

All content © 2020 Hamilton County Schools. All rights reserved. | Privacy Notice | Website by School Messenger